Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Добре де .. не съм виждал ГТВ със вдигнат капак ..
    Същото като на Alfredo e , даже ми се стори че е неговото ама след тва видях номера че е РВ, а въпросното БМВ мин год цъфтеше в Паркинга на университета, но тази година не съм говиждал

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      .... моята Убавица тая вечер роди (изтекоха й водите в локалното до ГУСВ), та с голяма вероятност ще пропусна събитието...
      Много кофти новина, съчувствам ти...
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        @nightroller, @pa4ito, моята Убавица тая вечер роди (изтекоха й водите в локалното до ГУСВ), та с голяма вероятност ще пропусна събитието.

Вие пийте по едно и заради мен.
        Гадна работа това айде дано да се поправи бързо !!
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Скорошно оздравяване на твоята 'убавица ти пожелавам, гадна работа ...
          А Бонев пак нещо се подвизаваше днес по Нишава, тъкмо му видях новата емблема, бях пеша пък той беше паркирал там На 20 метра зад него пък беше станало ПТП, по Нишава и Битоля постоянно се отнема предимство, през ден инциденти ...
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

• Днес около 17и20ч по Раковска близо до пожарната...Една 156 най-нахално летеше в насрещното (към мен) изпреварвавайки колона от тролей и 5-6 автомобила...Въпреки моите опити да му ПОКАЖА, че определено не е в правилната лента (чрез включване на ДЪЛГИ за 2-3 секунди) и да си се прибере, въпросното "келеме" реши, че съм може би кола фантом и ако не бях набил аварийно спирачки, директно си се челосвахме като пичове...След няколко поздрава от моя страна по адрес на някои негови роднини още докато бях в колата, сега използвам темата да ги поздравя и тук, ако чете!!!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз пък теб днес те видях да се спускаш от към паметника Левски към Сточна гара около 14:30.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Сива 156, без индикации за дизел или бенз СА 6122 днес от Емил Марков до България.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                  хайде сега да видим дали ще се разкрие собственика на едно GTV с интересен мотор от това клипче http://vbox7.com/play:48febb0d
                  случайно видяно по Планета най малко гледаната от мен музикална програма
                  Точно GTV си е и е 2.0 V6 TB. Виждал съм го на снимки по пловдивските сбирки Но да си признае от форума ли е или фен ....
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Някаква пловдивска сива 155 с клубни лепенки неска мина покрай нас и ми свирна, ама не го знам кой е.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• признавам си аз бях със сивата 155 с пазарджишка регистрация
                      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Ясно, нещо с Р ми се видя ама не сварих да видя, а и неска цял ден ме боли канчето и не съм в час......

Comment

• червена 145 със спойлер на тавана днес на паркинга на Кауфлана в Стара Загора със старозагорска регистрация. кой е той?
                          sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                          Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Червена 145 QV на паркинга на Практикер днес около 15.30. Номерът беше СА 3476 АК.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• днес на паркинга пред 5-ти корпус около 11ч черна 159 СА1373НВ
                              около 14ч 156 бордо ВТ4730..
                              и около 16ч от южната страна на шипка пак 156-ца К9539.. черна
                              аз бях под прикритие със другата ми кола син голф 3 без клаксон за момента и нямаше как да свиркам дано някой от изброените е бил съфорумник и да си признае
                              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Не кола ами човек Днес на сутрешната пързалка на Славия имаше един мъж с елече на alfa romeo team. Беше с жена, дете и още един мъж. Все караше с шишенце минарелна вода в ръка. Нямаше обаче как да го питам дали е от нашите, че то движение, хора, той с компанията си говори....
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X